Welkom op de website van Fast CV & 112 Service. Wij zijn uw betrouwbare partner voor elke vraag met betrekking tot cv-installatie  plaatsing, onderhoud en storingen.

Storingen
Speciaal voor de regio:
Rijswijk – Den Haag – Wateringen – Voorburg – Delft – Leidschendam – Zoetermeer.
Heeft u een storing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op telefoon nummer  06 184 69 144. Een van onze gecertificeerde cv-monteurs komt dan direct bij u langs! Wij verzorgen een 24-uurs storingsdienst voor uw cv-installatie. Hierdoor bent u op elk moment verzekerd van vakkundige hulp. Wij zijn meestal binnen 2 uur maar uiterlijk binnen een dag, afhankelijk van uw locatie, ter plaatse om uw probleem ter plekke te verhelpen. Wij hebben met diverse cv-fabrikanten een directe storing en supportlijn zodat het probleem altijd oplosbaar is. In het geval dat vervanging van onderdelen noodzakelijk is kunnen wij door onze directe hotline naar de fabrikanten zeer snel de onderdelen voor uw cv-ketel vervangen. Heeft u een storing, bel nu met 070-7521621 voor onze 24-uurs storingsdienst!uneto vni

Leasen
Een ketel leasen bij Fast CV? Lees hier over de mogelijkheden.

Onderhoud
U kunt ook een onderhoudscontract met Fast CV & 112 Service afsluiten; hierdoor komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan met uw cv-ketel en bent u verzekerd van een optimaal presterende cv-installatie. Voorts wordt uw apparatuur dan zo zuinig mogelijk afgeregeld.

Periodiek onderhoud
Een onderhoudscontract voor uw cv-ketel bij Fast CV & 112 Service zorgt voor een gerust gevoel; uw ketel is dan altijd tiptop in orde. Uit onze jarenlange ervaring blijkt dat u uiteindelijk veel goedkoper uit bent: Door preventief onderhoud en jaarlijkse controle gaat uw ketel veel langer mee! Voorts wordt elk jaar een aantal metingen gedaan zodat u met een gerust hart kunt gaan slapen.

OK CV Prijzen
Onderhoudscontract: vanaf 65  euro per jaar excl. BTW.
Storingen: (alleen bij geen all-in onderhoudscontract)
Voorrijkosten :  nacalculatie aan de hand van kilometrage
Kosten per uur:  variabel tarief al naar gelang complexiteit reparatie.
Alle kosten zijn exclusief materiaal en onderdelen.

Offerte aanvraag nieuwe cv ketel
Bent u op zoek naar een nieuwe ketel? Laat u door ons adviseren. Zo bent u altijd verzekerd van de scherpste betrouwbare offerte voor een nieuwe CV-ketel. De meest voorkomende renovatie aan de verwarming is het vervangen van de cv-ketel. Een cv-ketel gaat gemiddeld 12 tot 15 jaar mee. De moderne generatie cv-toestellen zorgen voor een behoorlijke rendementsverbetering.
Investeren hierin voorziet, naast comfortverbetering, in een besparing op uw energiekosten. Kiwa CertificatieWij adviseren u om tijdig over te gaan tot vervanging vóórdat de kosten ten gevolge van storingen sterk oplopen. Ook als u gaat verbouwen is het verstandig om ons naar uw cv-ketel te laten kijken. Vaak is een verbouwing ook het moment om de ketel te vervangen, omdat in de nieuwe situatie de ‘oude’ ketel niet meer voldoet. Bijvoorbeeld omdat het vermogen ontoereikend is, of omdat het gewenste warmtecomfort niet  meer aansluit bij uw wensen.
Wilt u meer informatie, bel ons dan vrijblijvend op  070 – 7521621. Wij werken veel met de volgende merken: Bosch, Nefit Vaillant en Remeha.

CVLogos